Lørdag D. 25/3-17

I lørdags var vi store ude og tage et mærke i Ålborg.
Mærket hedder skæbnespil.
Det startede med vi skulle være ude i spejder hytten klokken 07:30.
Hvor vi så lige skulle gøre os klar med at få en eyeliner i ansigtet og hårspray med farve i håret. Da vi så var klar, gik vi op til banegården og ventede på toget. Da vi så var kommet til Ålborg skulle vi igang med den første post. Der fik vi hver en handske og pose fordi vi skulle samle affald til næste post, Johanne startede med at trække et papir fra en lille æske vi havde taget med. For hver gang der kom en vej skulle vi trække et stykke papir hvor der stod vi skulle gå lige ud, til venstre, til højre og tilbage. Da vi så kom til Karolinelund skulle vi lave en eller andet skulptur, han kom til at hede Hans Peter. Til tredje post skulle jeg sådan tisse så der gik vi ned hvor Yogo, McDonald og Søstrene grene, men da vi så kom der hen, sagde jeg at jeg ikke skulle tisse alligevel men post tre lå lige ved siden af der skulle vi have et sugerør, et krus og en vandflaske, mig og Johanne skulle holde sugerøret nede i flasken også skulle vi suge så meget vand op i munden som overhovedet muligt og løbe hen til kruset, man skulle puste vandet ud igen af surerøret, det gik mega dårligt for mig jeg spildte over det hele. Johanne vandt. Til fjerde post var der spise pause vi satte os ned til havnen og spiste, vi skulle slå med nogle terninger, hvor hvert mad havde et nummer. Sidste post skulle vi ind i friis og sidde og lave et powerpoint med hvad vi havde lavet den dag. Da vi var færdig gik vi ind på McDonalds hvor mig og Johanne skulle have 6 chili cheese tops og en lille sodavand Louise fik en pommes frites og en is, jeg ville godt have været inde i Yogo men det var lukket så da vi gik ned til toget gik vi forbi paradis is også gik jeg ind og købte en is. Da vi var kommet ned til banegården købte vi en billet til mig og så var toget der. Vi var vist hjemme ved 16:30.
Jeg tror vi var pænt trætte da vi kom hjem.