Jeg (Johanne Andersen), erklære hermed, at dagbogen fra fastelavnsfesten, 2017, er skrevet. Med andre ord, vore liv er dokumenteret.

Jeg kan nu begynde.

Onsdag, den 1. Marts er vi blevet kaldt hid til fastelavnsfest hos spejderne. Siden at jeg har været med til at planlægge det, (Fordi jeg er en ANSVARLIG TEENAGER som tager hånd om sine problemer, og gerne hjælper mindre, og til tider krævende børn) er der selvfølgelig ikke lige så stort et overraskelses moment i festen, som “da jeg var barn”.

Vi slog katten af tønden, traditionen tro, Sofie blev katte dronning, og Lina blev katte konge. Gud. Jeg har stadig aldrig vundet. Suk. Videre:))))

Vi fortærede slik, fra tønden ?får du fedt fra tønden?,æhh, yup – god sang:^)
OG chokoladen var forrygende. Det var chokolade. Vi har stadig nogen chokolader tilbage. Jeg vil gerne proppe dem i fjæset. ANYWAY –

Vi konkurrerede mod hindanden i selvskabs legen: Bid Til Bolle. Huha.
Jeg var selvfølgelig et natur talent, skulle jeg ellers være?

Udpver at være et natur talent var jeg også klædt ud som en egenhjørning. Men jeg vandt ingen præmie for det. Det gjordeTilde, Ida og Clara til gengæld. For at være den sjoveste, sødeste og mest kreative.

Ja. Hyggelig aften.

Johanne, 22/4-17.