I år gik Kr. Himmelfartsturen til Ellingå hytten tæt på Frederikshavn. Det var en dejlig lille hytte ved Elling å. Da hytten var lille sov Smutterne inde og Juniorerne ude i tippi, som vi også skal have med på SL2017 til sommer.

Der var fantastisk vejr på hele turen! smiley

Da vi ankom onsdag, skulle der pakkes ud, og vi tændte bål om aftenen, hvor vi sang og hyggede, enden vi gik ind og fik varme boller. Derefter var det ved at være senge tid for Smutterne og de store gik ud i tippien og hyggede lidt. De voksne gik i seng 1 tiden smiley

Torsdag startede vi med at hejse flaget på ægte spejder manér, desværre glemte vi det de andre dage.. Vi byggede tømmerflåde, og det var Juniorerne ret seje til, desværre sank den da den skulle ud og sejle… smiley I stedet var næsten alle ude at sejle i kano på åen sammen med Tina. Joan fik jeg nogle dukkerter i åen, hver gang kanoen skulle skifte sejlere! Om aftenen var det begyndt at blæse en del, så vi havde “lejerbåls” hygge inde i hytten. Juniorerne stod for aftenens underholdning.

Fredag gik alle tøser ind til Elling by, her fik hver 20kr. af Joan til at købe for i Fakta. bagefter gik vi hjem igen, der var vist nogen der synes der var lidt langt hjem igen… Men til gengæld fik de et 5 km. mærke for det da vi kom hjem, selvom der var ca. 7 km. i alt. smiley Om eftermiddagen var der vandaktiviteter og vandkamp. Om aftenen lavede vi lejerbål ude, af den dertil destruerede tømmerflåde. Det var et dejligt lejerbål, med sang, sketch, sjove indslag og vandmelon! 🙂 De nye Smutter skulle vise “hvordan man går på toiletter når man er på spejderlejr!” Det var i hvert fald det vi fik at vide, de fik dog at vide de skulle vise os hvordan man starter en motorcykel der ikke vil starte..!! smiley

Lørdag blev der ryddet op og gjort rent i hytten, og spist en masse melon enden vi skulle hjem igen!

Alt i alt en rigtig herlig tur, uden skænderier og med det bedste vejr som overhovedet muligt.

Louise d. 11/6-17